06 38 27 03 65
welkom@integritas-asz.nl

Integritas-ASZ

therese2Thérèse Beurskens
Ik ben arbeidsjurist en specialist in sociale zekerheid. Middels integer en doeltreffend handelen worden veel problemen opgelost. De kunst is echter om dat op het juiste moment en in een tijdig stadium te doen. Ik maak op een effectieve en praktische wijze het verschil voor u. Hoogwaardige kwaliteit staat bij mij voorop.

Integriteit
Integriteit in relatie tot dienstverlening betekent voor mij dat u tijdig en goed weet waar u aan toe bent, om u vervolgens met raad en daad bij te staan in het proces naar een passende oplossing voor uw kwestie. Een oplossing voor u en op maat gemaakt!

Helder en transparant
Ik houd van begrijpelijke taal. Zo weten we tenminste waar het over gaat. Korte lijnen en niet om de hete brij heen draaien. In een vroeg stadium is u bekend wat uw mogelijkheden zijn en waar u aan toe bent.

Kwaliteit
U bent bij mij verzekerd van kwalitatief hoge dienstverlening. Door mijn jarenlange werkervaring in het vakgebied begrijp en doorzie ik uw kwesties en herken ik uw behoeften.

Oog voor de klant
Dicht bij de mens staan en praktisch handelen kenmerken mij als mens en juriste. De ervaring leert, dat werkt het beste voor u als klant!